Pure verliefdheid op Scandinavian Skin Candy! Je krijgt zelfs de stugste, kleinste haartjes weg zonder enige moeite en verzorgt ook tegelijk nog eens de huid! Met de verschillende pasta’s heb je echt voor ieder wat wils en kan je perfect kiezen aan de hand van de haren en huid van de klant. Mijn klanten ervaren het ook als een fijne manier van ontharen. Zij willen niets anders meer en ik ook niet!

Kim BraemSchoonheidsspecialiste in opleiding

Na vele suikersoorten te hebben gebruikt, steekt Skin Candy er toch met kop en staart bovenuit. Warm en koud weer, er is altijd een suiker die gebruiksklaar staat. Mengen zonder probleem.

SynthiaSalon Eigenaar

Op school ontharen wij met hars. Wij hadden als snel dat de huid meegetrokken werd omdat de hars te warm was. Toen ik bij Ilse stage ging lopen, maakte ik kennis met Skin Candy. Nadat ik hier uitleg over had gekregen er ermee gewerkt had, ondervond ik veel meer voordelen dan bij harsen. Je kunt de huid niet beschadigen en als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, is het veel gemakkelijker en sneller in gebruik. Als ik klaar ben met mijn opleiding en mijn eigen salon ga openen, wil ik zeker ook met Skin Candy gaan werken. 

Denise KleuskensSchoonheidsspecialiste in opleiding